Priser

Höstterminen, första perioden
3/9 - 25/10    8 veckor   

En kurs: 1200 kr

Två kurser: 2300 kr 

Höstterminen, andra perioden
5/11 - 20/12      7 veckor         

En kurs: 1050 kr          

Två kurser: 2000 kr

  

Klippkort 10 pass (giltigt 12 månader) : 1600 kr
Drop-in : 180 kr

PT - personlig träning : 700 kr/ timme
Personligt ställt yogaprogram : 600 kr

Vill du anlita oss för yoga på annat sätt eller ställe? Vi ställer gärna upp! Hör av dig till oss med dina funderingar eller så kan vi komma med förslag.

Maila: ulrika@sarvayoga.se
Ring / sms: 073 401 34 19

Vi erbjuder 10% rabatt för studenter vid anmälan till en kurs. Gäller ej klippkort, workshops eller drop-in.

Vi tar emot Friskvårdskuponger och Friskvårdscheckar. Vill du betala i förväg med dessa kan du enklast maila in dina koder (en unik 13-siffrig kod längst ner på högra hörnet på varje kupong) och sen ta med de fysiska kupongerna till studion vid första yogatillfället. Vill betala en del med kuponger och en del via bankgiro eller Swish så meddela oss i förväg så att vi vet vad som är vad. Om du betalar med kuponger vid drop-in tar du med dessa till studion då du har klass och överlämnar till din lärare.

När du har fått din plats reserverad till en kurs eller workshop bekräftar du den genom betalning inom ett par dagar. Om du vill betala senare så hör av dig så att det inte blir några missförstånd. Att du har fått en plats reserverad är alltså inte plats på kursen förrän din betalning har kommit in. Om vi inte får in din betalning inom en vecka så erbjuder vi din plats till någon annan.

Vid köp av klippkort så hämtas detta ut vid första besöket i studion efter eller vid betalning.

BG 686-2452
Swish till 123 143 03 21
Ingen kortbetalning i studion

Går du en kurs hos oss och blir borta från ett tillfälle så kan du ta igen detta på ett av våra andra pass under samma kursperiod. Detta gäller endast om du i förväg meddelar din frånvaro med minst ett dygn och inte om du uteblir från klassen. Denna möjlighet gäller enbart i mån av plats och upp till två tillfällen per kursperiod.

Anmälan är bindande. Återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.