Vi som jobbar här

Sarva Yoga, Ulrika Rätz, yoga Ulrika Rätz, Sarva yoga, yogaUlrika Rätz kom först i kontakt med yoga i Vadodara i Indien 2005. Efter ett flertal resor tillbaka till Indien hittade hon till slut till Sri Jayakumar Swamysree och beslöt att utbilda sig till yogalärare hos honom på Pranava Yogadhama i Mysore sommaren 2008. Ulrika är internationellt certifierad yogalärare i enlighet med Yoga Alliance krav och har närmare 1000 timmar teacher training bakom sig, senast med James Brown från American Yoga School sommaren 2017.  Hon har jobbat heltid med yoga sedan 2008.

Ulrika är en kreativ själ vilket märks i hennes undervisning. Med den klassiska yogan i grunden väver hon gärna även in ett flertal moderna tekniker och metoder. Flexibilitet i hjärta och sinne är det som vägleder Ulrika i hennes egen yogapraktik och det som hon vill dela med sig av.

KMA-200Kathleen Anderson de Miranda började med Iyengaryoga 2001 med syftet att läka sin kropp och har praktiserat yoga sedan dess. Hon har utövat hatha, klassisk yoga, yinyoga och vinyasa och studerat med Ulrika Rätz på Sarva Yoga sedan hon flyttade till Uppsala 2010 från Chicago, USA.  Hon gjorde sin Teacher Training 2013 och är internationellt certifierad RYT 200 h med Yoga Alliance. För Kathleen är yoga vägen till att hitta hälsa, harmoni och närvaro.  Hennes klasser ger en tydlig känsla av kroppsmedvetenhet och mjukhet.

Lena K

Lena Kristoffersson håller i barnyogan och har yogat med Ulrika sedan Sarva Yoga startade. Hon har tre vuxna barn samt ett barnbarn. Hon utbildade sig till barnyogaledare 2016 då hon ville göra något tillsammans med sitt barnbarn.

Barn är naturligt smidiga och yogans positioner behåller musklernas rörlighet och förbättrar motorik och balans samt ger en bra hållning. Man ser att yoga hjälper barn till bättre självkänsla, hälsa, kondition och koncentration.