Schema

Vårens Schema                                                                                                       Kursstart 5 mars

Måndagar

19.15 - 20.45 Hatha yoga 2 Ulrika

Tisdagar

17.30 - 19.00 Yin yoga Kathleen

19.15 - 20.45 Mjuk yoga Kathleen

Onsdagar

18.00 - 19.30 Hatha yoga (grund) Ulrika

Torsdagar

17.30 - 19.00 Hatha yoga 1 Ulrika

19.15  -20.45 Hatha yoga 2 Ulrika

Fredagar

inga klasser denna period 

Lördagar

inga klasser denna period

Söndagar

10.00 - 11.00

Inga klasser denna period

 

Hatha yoga
Här har du grunden till all vår yoga. Vi använder oss av kroppen för att skapa balans för kropp och sinne. Det gör vi med kroppspositioner, andningsövningar, avslappning och meditation. Vi följer ingen färdig sekvens utan läraren bygger upp kursen och klasserna utefter smak och tycke och varje klass är helt unik.

8 veckor
Pris: 1200 kr
Kursstart: 5 mars och 8 mars

Hatha yoga, Grund
Vi går igenom grunderna i hatha yoga, och fokuserar på balansen mellan styrka och flexibilitet. Med hjälp av flertalet specifika positioner lär du dig känna igen hur du utför yogans alla positioner på ett säkert och lustfullt sätt. Passar både nybörjare och yogavana.

8 veckor
Pris: 1200 kr
Kursstart: 7 mars

Hatha yoga, Mjuk
Med mjuka, kraftfulla och stadiga positioner jobbar vi igenom kroppen för att skapa ett lugn. Vi använder oss av hatha yogans metoder för att få både kropp och sinne att finna ro och återhämtning. Här finns det även mer tid att lägga till att hitta rätt i positionerna och  för dig som kommer med någon skada är detta en bra utgångspunkt att få utökad kroppskännedom.

8 veckor
Pris: 1200 kr
Kursstart: 6 mars

 

Yin yoga
Här jobbar vi förbi aktiva muskler så att bindväv och nervsystemet får möjlighet att släppa taget och återhämtning. Det är en stilla, vilande forma av yoga och positionerna hålls i flera minuter. Superhärligt för alla och passar speciellt de som känner behov av att komma ner i varv.

8 veckor
Pris: 1200 kr
Kursstart: 6 mars

 

PT, Personlig Träning

Här har den unika lyxen att få in riktig kvalitetstid med en egen yogalärare! Vi skräddarsyr träningen utifrån dina mål och dina förutsättningar. Kanske vill du lägga upp ett eget program som du kan jobba med hemma eller att du har specifika områden som du vill arbeta med. Du kan välja att gå någon enstaka gång eller gå mer regelbundet.

Kurs, klippkort eller drop-in?
Hos oss kan du boka in dig på ett specifikt pass, med samma lärare och samma yogastil under flera veckor i förväg. Vi tror att för vissa är det svårt att hitta motivation, koncentration och disciplin till att yoga. Då passar det att följa en kurs. Vi tror också att du är nyfiken och vill lära dig mer om yoga. Då passar det också att följa en kurs. Då bygger vi upp din yogapraktik med byggstenarna som behövs för att komma vidare på ett säkert och lustfyllt sätt.
Vi tror även du vill ha flexibilitet i livet - att du kan yoga när du vill, hur ofta du vill och på vilka pass du vill. Att du vill yoga när du har tid, när du inte är ute och reser eller när du inte har för mycket annat som tar din tid. Kanske du vill yoga nästan jämt. Då passar det att gå med klippkort. Valet är ditt.

Vårens nästa kursstart är 5 mars.

Läs mer om hur du anmäler dig till under Anmälan och kanske även kika på FAQ för vanligt förekommande frågor och svar på dessa.

Skys the limit SarvaYoga