Schema

Höstens kursstart är 3 september. Då har vi ett utökat schema som kommer upp inom kort.

 

Sommarens Schema                      
Under sommaren drar vi ner på våra pass och tar lite semester. Klasserna som vi erbjuder kan du komma på som drop-in med eller utan föranmälan. Vi annonserar dessa på vår Facebook-sida. Sök på SarvaYoga så hittar du oss.

Trevlig sommar! 

                                               

 

 

Måndagar

18.00 - 19.30 inget reguljärt schema denna period

Tisdagar

18.00 - 19.30 inget reguljärt schema denna period

Onsdagar

inget reguljärt schema denna period

Torsdagar

18.00 - 19.30 inget reguljärt schema denna period

Fredagar

inga klasser denna period 

Lördagar

inga klasser denna period

Söndagar

Inga klasser denna period

 

Hatha yoga
Här har du grunden till all vår yoga. Vi använder oss av kroppen för att skapa balans för kropp och sinne. Det gör vi med kroppspositioner, andningsövningar, avslappning och meditation. Vi följer ingen färdig sekvens utan läraren bygger upp kursen och klasserna utefter smak och tycke och varje klass är helt unik.

Yin / Restorative
Här jobbar vi förbi aktiva muskler så att bindväv och nervsystemet får möjlighet att släppa taget och återhämtning. Yin och Restorative yoga gynnar djup avslappning medan man stannar i positioner under en längre tid med hjälp av bolster, block, bälten och filtar. Detta balanserar och lugnar nervsystemet eftersom praktiken stimulerar det parasympatiska nervsystemet. På så sätt är denna yogaform mycket effektiv mot stressrelaterade problem. Grunden till restorative yoga är att nå fysisk, mental och emotionell avslappning. Detta i sin tur sätter igång den naturliga läkningsprocess som kroppen har. Kathleen älskar yin och restorative yoga och är såklart specialutbildad både i yin och restorative. Kursen passar alla.

 

 

 

PT, Personlig Träning

Här har den unika lyxen att få in riktig kvalitetstid med en egen yogalärare! Vi skräddarsyr träningen utifrån dina mål och dina förutsättningar. Kanske vill du lägga upp ett eget program som du kan jobba med hemma eller att du har specifika områden som du vill arbeta med. Du kan välja att gå någon enstaka gång eller gå mer regelbundet.

Kurs, klippkort eller drop-in?
Hos oss kan du boka in dig på ett specifikt pass, med samma lärare och samma yogastil under flera veckor i förväg. Vi tror att för vissa är det svårt att hitta motivation, koncentration och disciplin till att yoga. Då passar det att följa en kurs. Vi tror också att du är nyfiken och vill lära dig mer om yoga. Då passar det också att följa en kurs. Då bygger vi upp din yogapraktik med byggstenarna som behövs för att komma vidare på ett säkert och lustfyllt sätt.
Vi tror även du vill ha flexibilitet i livet - att du kan yoga när du vill, hur ofta du vill och på vilka pass du vill. Att du vill yoga när du har tid, när du inte är ute och reser eller när du inte har för mycket annat som tar din tid. Kanske du vill yoga nästan jämt. Då passar det att gå med klippkort. Valet är ditt.

Höstens kursstart är 3 september. Då har vi ett utökat schema som kommer upp inom kort.

Läs mer om hur du anmäler dig till under Anmälan och kanske även kika på FAQ för vanligt förekommande frågor och svar på dessa.

Skys the limit SarvaYoga