Testimonials

 Janu Sirsasana SarvaYoga

Tre ord som beskriver yoga för dig.
Harmoni, balans, sundhet
Vad var det som fick dig att börja med yoga?
Jag blev tipsad om att testa yoga för några år sedan och fastnade direkt. Yogan kändes så snäll och tillåtande och var precis vad jag behövde då - och behöver nu.
Vad är det som gör att du praktiserar på just Sarva Yoga?
Strax innan jag flyttade till Uppsala under sökte jag mitt nya bostadsområde i Google Maps och fick av en slump syn på Sarva. Blev nyfiken och gick in på hemsidan och läste och fastnade för den varma och välkomnande beskrivningen. Anmälde mig direkt till en kurs och sedan har det bara fortsatt.
Hur har yoga påverkat ditt liv?
Yoga är magi! Hur trött jag än är när jag kommer till studion, så är jag alltid pigg och påfylld med energi efteråt.

Namn: Jenny Pettersson
Ålder: 36
Yrke: Ingenjör
Yogat sedan: 2014

Jonas porträtt

Tre ord som beskriver yoga för dig.
Utmaning, utveckling, lugn.
Vad var det som fick dig att börja med yoga?
Jag har styrketränat, löptränat och tränat kampsport i många år och valde att prova på yoga för att utveckla mig själv och främst min rörlighet. Utöver rörlighet och nyupptäckta muskler så har jag fått en djupare förståelse om mig själv och ett lugn. Att jag skulle fastna för yoga och Sarva redan efter första passet kom som en överraskning.
Vad är det som gör att du praktiserar på just Sarva Yoga?
Sarva Yoga har en härlig atmosfär och jag kände mig välkommen från första sekund. Ulrika är otroligt pedagogisk och har ett fantastiskt sätt att undervisa.
Hur har yoga påverkat dig i ditt liv utanför mattan?
Utanför mattan har jag blivit lugnare och mer harmonisk. Jag har fått mer tålamod med mig själv, andra människor och stressar mindre. 

Namn: Jonas Säfström 
Ålder: 34
Yrke: Entreprenadchef i byggbranschen
Yogat sedan: 2015

Anna Ehn porträtt

Tre ord som beskriver vad yoga betyder för dig?
Kropp, själ, närvaro
Vad var det som fick dig att börja med yoga?
Min man började yoga och blev helt uppslukad av det
Vad är det som gör att du praktiserar på just Sarva Yoga?
Av de studios jag provat är Sarva yoga den studio som passar mig bäst. Sången, lagom stor grupp, instruktörernas personlighet och stora kompetens
Hur har yoga påverkat dig i ditt liv utanför mattan?
Jag kan yogaandas när jag känner mig stressad, jag kan vila i tanken på att snart få gå och yoga igen, jag kan alltid ta till en solhälsning för att må bättre – vad felet än är!

Namn: Anna Ehn
Ålder: 51
Yrke: Intendent för offentlig konst
Yogat sedan: 7 år tillbaka

"På Sarva känner man sig alltid så bekväm och välkommen. Jag har yogat tidigare men det var här som jag verkligen förstod mig på yoga. Ulrika är mycket pedagogisk och förklarar så tydligt."

Maria D

 

"I början tänkte jag att yoga bara skulle bli ett bra komplement till min andra träning. Men efter ett tag insåg jag att yogan förändrade så mycket annat i mitt liv. Jag blev piggare och sov bättre. Jag började få en lite gladare attityd och tog inte de små problemen i vardagen på så stort allvar. Och så blev jag mycket smidigare!"

Fredrik F

”Blev rekommenderad att börja med yoga av min naprapat för att träna upp smidigheten när jag tävlar på mc i enduro och motocross. Hittade Sarva Yoga på nätet och blev varmt mottagen av Ulrika från första stund, vilket kändes bra då jag inte hade en aning om vad jag gett mig in på. Tyckte direkt mycket om att yoga hos Sarva. Jag använder bara min egen kropp som redskap och den lugna miljön i studion gör att jag känner mig harmonisk ett långt tag efter passet. Har yogat under några år nu och tycker fortfarande att det är en bra variation på passen och att det finns oändligt mycket kvar att lära sig. Det är även enkelt att hänga med som nybörjare då instruktionerna i varje position och övning är mycket tydliga. Det blev bättre än jag tänkt mig, jag blev smidigare, mer harmonisk och har sällan ryggbesvär sen jag började yoga på Sarva”

Christer A

 

"Jag önskar att alla fick känna den lycka och det lugn jag känner efter yoga. Sarva och yogan har förändrat mitt liv!"

Lotta B

"Jag började yoga på Sarva Yoga i höstas och kände mig redan efter första gången ”hemma” och trygg i studion. Studion är välkomnande och det råder alltid trevlig stämning. Ulrika är verkligen en superbra och pedagogisk lärare som instruerar på ett tydligt, personligt och opretentiöst sätt. Jag rekommenderar varmt att börja på Sarva Yoga – de positiva effekterna är många, både för kropp och själ. Även om jag är trött och stressad när jag kommer till studion går jag alltid därifrån pigg, glad och harmonisk."

Karin L